HTML

Korall Kalcium

Korunk néma járványa a csontritkulás és hazánkba minimum egy millióra teszik a betegek számát. Felveszed a harcot a csontritkulás ellen? http://www.korallkalcium.hu

Friss topikok

Linkblog

Így ‘lopja’ el a tej a kalciumot a csontokból

2014.10.23. 12:05 Soltész Gábor

 

 
 
 
 
 
Évekkel ezelőtt már írtam arról a téveszméről, mely szerint a tej hasznos tápanyag lenne az emberi szervezet számára és segítene a csontritkulásban szenvedőkön.
 
Most találtam néhány cikket, amely sok mindenben megegyezik az általam annak idején leírtakkal, így úgy gondoltam, hogy elevenítsük fel ezen ismereteket és oszlassuk el a TÉVESZMÉKET.


Egyes orvosi szakvélemények szerint a nem megfelelő, azaz túlzott tejfogyasztás nem hogy előnyünkre válna, ami a kalciumbevitelt illeti, hanem éppen ellenkezőleg,
kalciumot fog kivonni csontjainkból.





Köztudottan a tej, a sajt és túró fő kalcium-források. Ha viszont sokat fogyasztunk ezekből az élelmiszer alapanyagokból, akkor visszafele sülhet el a dolog.

Egy román endokrinológus, dr. Virgiliu Stroescu szerint a fent említett tejtermékek sok proteint (tejfehérjét) tartalmaznak, éppen ezért savas hatásúak, ami csökkenti a vér PH-értékét és azt savas jellegűvé változtatja.


Ebben a helyzetben a szervezet megpróbál védekezni ez ellen, és a csontokból kalciumot von el, hogy kitudja egyenlíteni a vér PH-értékét, így
a sok tejtermék fogyasztása oda vezet, hogy a csontokból kalcium ürül ki
.

Ezzel megkérdőjeleződik az a módszer, miszerint a csontritkulásban szenvedőknek azt javasolják, hogy sok tejet igyanak, illetve szedjék a kalcium-tablettákat.


Az orvos elmondása szerint az idős személyek esetében
éppen a túlzott tejfogyasztás miatt alakulhat ki a csontritkulás,

így esés következtében könnyebben törnek a csontjaik.

A sok hús, kávé és alkoholfogyasztás, valamint a dohányzás is káros hatással van a csontok kalciumszintjére.


Ezek után nézzük a (további) szomorú igazságokat a tejről, amit minden szülőnek, nagyszülőnek tudnia kellene a következő generációk védelme érdekében


Az elmúlt negyven évben a tejipar milliárdokat költött reklámkampányokra, hogy rávegyék az embereket termékeik fogyasztására.

Nagyban befolyásolták az oktatási intézményeket, nyugdíjas otthonokat, kórházakat, rendelőket, a médián keresztül pedig olyan információkat juttattak a köztudatba, melyek egyre csak népszerűsítették és szinte szükségszerűnek állították be termékeik fogyasztását.



Mint minden nőstény emlős (az embert is beleértve), a tehén is tejet választ ki a kicsinye táplálására. Ennek a zsír- és hormondús (közel hatvanféle hormon és növekedési faktor) anyagnak az a célja, hogy a kisborjút egy év alatt közel 317 kg-ra hizlalja.





Vemhességi ideje alatt a tehén ösztrogénszintje közel harmincszorosára emelkedik.

Napjainkban, mióta a tejfeldolgozó üzemek szinte folyamatosan “szivattyúzzák” a teheneket a nagyobb profittermelés miatt, nagyobb hormonszintek (úgy természetes mint mesterséges) vannak jelen a kinyert tejben, amelynek zsírtartalma szintén az egekben járhat.

Mikor a gyerekek ezt az egészséges italnak álcázott hormonkoktélt isszák, nagy mennyiségű ösztrogén jut szervezetükbe, mely felelős lehet a korai pubertás kialakulásában, de mindemellett szubterápiás dózisú antibiotikummal is gazdagabbak lesznek.

Folytatás következik...
Forrás: twice.hu, filantropicum.com

Amennyiben természetes módon, a fent említett mellékhatásokat elkerülendő kívánod megadni csontjaidnak, szervezetednek a szükséges kalciumot és a egyéb ásványi anyagokat, akkor...

A MEGOLDÁS: Okinawai Korall Kalcium



Ügyfélszolgálat: 06-70/428-4803
E-mail: info@korallkalcium.hu
Web:
korallkalcium.hu
Korall Kalcium megrendelése: http://korallkalcium.hu/korall-kalcium-megrendeles/




Természetes megoldás savasodásra, csontritkulásra: Okinawai Korall Kalcium

De csak akkor, ha használjuk...


ui: Amennyiben természetes módon, a fent említett mellékhatásokat elkerülendő kívánod megadni csontjaidnak, szervezetednek a szükséges kalciumot és a egyéb ásványi anyagokat, akkor...

Okinawai Korall Kalcium megrendelése

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://korallkalcium.blog.hu/api/trackback/id/tr416825831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása