HTML

Korall Kalcium

Korunk néma járványa a csontritkulás és hazánkba minimum egy millióra teszik a betegek számát. Felveszed a harcot a csontritkulás ellen? http://www.korallkalcium.hu

Friss topikok

Linkblog

A szomorú igazság(ok) a tejről... (folytatás)

2014.10.29. 21:37 Soltész Gábor

 
 
 
 
 
Előző cikkemben ott tartottam, hogy konkrétan milyen céllal és kinek "készül" a tehéntej, és az EMBER nem azonos a borjúval...

Akkor folytassuk innen.


 
Hogyan folytatódik a tehenek kizsigerelése a minél nagyobb nyereség érdekében:


Az extra mennyiségű tej termelése érdekében a tehén végletekig erőltetett tőgye olyan mértékben megnyúlhat, hogy azt már a földön húzza, így ezek könnyen befertőződhetnek (mastitis).

Ebből adódóan, már természetszerűleg adagolnak antibiotikumokat a fejősteheneknek.


A tehéntej egy másik összetevője az IGF-1 (insulin-like growth factor 1). Az ember szervezetében szintén megtalálható ez a növekedésért felelős enzim, amely a tehéntej fogyasztásával egyidőben szintén magasabb szinteket ér el.

Ha a szervezetben rákos sejtek vannak, ezek növekedését és burjánzását okozhatja az illető (IGF-1) enzim.





Az idők kezdete óta számos kultúra virágzott anélkül, hogy tejet ittak volna


Hogy tudtak élni Hawaii bennszülöttei tehéntej nélkül 1793-ig, mikor szarvasmarhákat telepítettek be?

Pont úgy, ahogy a mexikói bennszülöttek éltek nélküle addig, ameddig oda is betelepítették őket 1521-ben.

A tehéntej fogyasztása nem természetes.

Nincs olyan élőlény (az emberen kívül), amelyik egy más faj tejét inná.


Sok gyermekorvos, mint Dr. Benjamin Spock vagy Dr. Jay Gordon is, erősen ajánlják a tejtermékmentes diétát a gyermekek számára.

A 150 000 egészségszakértőt számláló PCRM (Physicians Committee for Responsible Medicine) nonprofit szervezet mindig is hajthatatlanul ellenezte a tehéntej fogyasztását.






Az egészségügyi iskolák az agro-üzlet nagymértékű befolyása alatt vannak.

Főleg a gyerekgyógyászok a célpontjai a marketingkampányoknak, így nem meglepő az amúgy jó szándékú orvosok tejtermékekről való informálatlansága.


Szerencsére egyre több szülő eszmél fel az igazságra a tejtermékekkel kapcsolatban, és helyettesíti azt más alternatívákkal.

Rizs-, mandula-, és kókusztej- mind jó választás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, igazán élvezhetőek teljes kiőrlésű gabonafélékkel, zabpehellyel és krémlevesekkel.

Rizstejjel készített smoothie-k, kis gyümölccsel és friss zöldségekkel mint a kelkáposzta, spenót vagy leveles saláta egész jó tápanyagforrást képeznek.



A leveles zöldségek (és például az Okinawai Korall Kalcium- szerk.) jobb forrásai az ásványi anyagoknak, mint a tejtermékek.

Számos zöldség nem csak nagy mennyiségű kalciumot tartalmaz, de olyan további tápanyagokat is, amelyek elengedhetetlenek a csontok fejlődéséhez (magnézium, bór, C-vitamin, stb.).
Forrás: filantropicum.com

Amennyiben természetes módon, a fent említett mellékhatásokat elkerülendő kívánod megadni csontjaidnak, szervezetednek a szükséges kalciumot és a egyéb ásványi anyagokat, akkor...

A MEGOLDÁS: Okinawai Korall Kalcium



Ügyfélszolgálat: 06-70/428-4803
E-mail: info@korallkalcium.hu
Web:
korallkalcium.hu
Korall Kalcium megrendelése: http://korallkalcium.hu/korall-kalcium-megrendeles/




Természetes megoldás savasodásra, csontritkulásra: Okinawai Korall Kalcium

De csak akkor, ha használjuk...


ui: Amennyiben természetes módon, a fent említett mellékhatásokat elkerülendő kívánod megadni csontjaidnak, szervezetednek a szükséges kalciumot és a egyéb ásványi anyagokat, akkor...

Okinawai Korall Kalcium megrendelése

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://korallkalcium.blog.hu/api/trackback/id/tr546845561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása