HTML

Korall Kalcium

Korunk néma járványa a csontritkulás és hazánkba minimum egy millióra teszik a betegek számát. Felveszed a harcot a csontritkulás ellen? http://www.korallkalcium.hu

Friss topikok

Linkblog

A legjobb vitaminok és ásványi anyagok menopauza idején

2015.05.01. 18:36 Soltész Gábor

 
 
 
 
 
A menopauza tünetei közé tartozhat a súlygyarapodás, a magasabb koleszterinszint és az inzulinrezisztencia kialakulása. Ha azonban jobban odafigyelünk az egészséges étkezésre, mindezeket elkerülhetjük.

 
Rostok

Az ösztrogénszint csökkenésével a zsír elkezd felhalmozódni a szervezetünkben.

Néhány esetben, hogy ne szedjünk magunkra pluszkilókat, elég csupán a rendszeresen testmozgást végeznünk, ám ilyenkor különösen ajánlott a magas rosttartalmú ételek fogyasztása is.

A rostok megakadályozzák a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását és a koleszterin felszívódását a véráramban, ráadásul a fogyást is előidézik. Persze, ennek fogyasztását sem szabad túlzásba vinni, hiszen székrekedést is okozhat. A rostok bevitele mellett figyeljünk oda a hidratáltságra is (megfelelő mennyiségű és minőségű!! tiszta víz fogyasztása - szerk.).





Omega-3

Az omega-3 jótékony zsírsav, amely fiatalon tartja a szívet és az agyat, egyensúlyba hozza a hormonokat, valamint a fogyást is támogatja. Érdemes minél több olajos halat fogyasztanunk (különösen lazacot, heringet vagy szardíniát), amelyek mind-mind gazdagok omega-3-ban. Jó tudni, hogy ezek a zsírsavak megakadályozzák az inzulinrezisztencia kialakulását is.





Kalcium

A nők csontozata menopauza idején törékenyebbé válik, ilyenkor könnyen kialakulhat a csontritkulás is.

Hogy ezt elkerüljük, fogyasszunk sok kalciumban gazdag ételt. Ez az ásványi anyag segít a csontokat erőssé és sűrűvé tenni, ráadásul a kalóriák helyes felhasználásáról is gondoskodik, gátolva a zsírlerakódást.

A hatékony eredmény elérése érdekében érdemes még gondoskodni a D-vitamin pótlásáról is, ez ugyanis elősegíti a kalcium felszívódását.
Forrás: femcafe.hu.


Amennyiben meg kívánod adni szervezetednek a szükséges mennyiségű kalciumot (és a többi ásványi anyagot) csontjaid szilárdságáért és a súlygyarapodás elkerüléséért:

http://korallkalcium.hu/korall-kalcium-megrendeles/




Ügyfélszolgálat: 06-70/428-4803
E-mail: info@korallkalcium.hu
Web:
korallkalcium.hu
Korall Kalcium megrendelése: http://korallkalcium.hu/korall-kalcium-megrendeles/




Természetes megoldás savasodásra, csontritkulásra: Okinawai Korall Kalcium

De csak akkor, ha használjuk...


ui.: amennyiben meg kívánod adni szervezetednek a szükséges mennyiségű kalciumot (és a többi ásványi anyagot) csontjaid szilárdságáért és a súlygyarapodás elkerüléséért:

Okinawai Korall Kalcium megrendelése
 
 
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://korallkalcium.blog.hu/api/trackback/id/tr217420126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása