HTML

Korall Kalcium

Korunk néma járványa a csontritkulás és hazánkba minimum egy millióra teszik a betegek számát. Felveszed a harcot a csontritkulás ellen? http://www.korallkalcium.hu

Friss topikok

Linkblog

A gyógyszerek mellékhatásai

2015.07.09. 21:42 Soltész Gábor

   
 
 
 
 
Találtam egy érdekes cikket a gyógyszerek mellékhatásairól, melyben úgy gondolom sok hasznos információ található, melyeket érdemes lenne megfontolni...

"Nekem van lehetőségem betekinteni az orvosoknak készült, a gyógyszerek mellékhatásairól szóló tájékoztatókba, ami nem a betegtájékoztató.


HORROR!

Gyakorlatilag minden gyógyszer halálos hosszútávon!


 
Egy egyszerű aszpirinről sem gondolnátok, hogy évi hány ezer ember hal meg tőle!


Ha én praktizáló orvos lennék, akkor az orvosi tájékoztatóban leírtak alapján egyetlenegy gyógyszert sem mernék felírni a betegeimnek.

Beszélgettem egyszer erről egy orvos ismerősömmel, aki bevallotta, hogy el sem olvassák a belső tájékoztatókat, mert akkor semmit nem írnának fel, viszont a protokoll megköveteli tőlük a gyógyszerezést.


Épp ezért a belső orvosi tájékoztató csak akkor kerül elő, ha valakinél előjönnek a mellékhatások, amelyekre a belső tájékoztató - természetesen a kötelező orvosi protokoll szerint - újabb halálos mellékhatásokkal rendelkező gyógyszereket ír fel.


Van olyan orvos ismerősöm, aki úgy játssza ki a kötelező gyógyszerezési protokollt, hogy adminisztratíve "felírja" a gyógyszert, de berendeli a megbízhatónak tűnő beteget a magánpraxisába, ahol megmondja neki a frankót, és gyógynövényekkel, táplálékkiegészítőkkel, célzott növényi hatóanyag bevitellel és diétával kezelik a problémát.

Persze közben a hivatalos oldalon írja fel neki az egész terápia alatt a gyógyszereket, mert máskülönben megütné a bokáját.


Én azért nem bántom az orvosok egy részét, mert hiába tudja, hogy gyilkosság, amit csinál, nincs más választása!

10 évig tanul - ő azt hiszi jót s jó helyen -, majd rádöbben, amikor végzett kezdő orvos lesz, hogy HOPPÁ!

Az életben nem minden úgy van, ahogy azt ő tanulta!

És nagy részük nem fog elmenni kocsmárosnak és kőművesnek csupán lelkiismereti okokból.

A lekiismeretesebbje - ha megteheti - magánpraxist nyit, ahol nem kötik annyira a protokollok, vagy olyanról is hallottam, aki az asszisztensnőjén keresztül ajánlotta a valóban hatásos és veszélytelen gyógyhatású készítményeket, míg ő felírta a receptre azt, amit a protokoll megkövetelt.


Iszonyatosan nagy a gyógyszergyári nyomás az orvosokon.


És a a probléma ott is keresendő, hogy engedik a gyógyszerreklámokat, amelyek csak a gyógyszerek kellemes hatásairól szólnak, a többiről meg kérdezze kezelőorvosát és gyógyszerészét...

A néző látja a reklámot, és kéri az orvosától a szert. Ha az orvos nem akarja felírni, akkor még a betegnek áll feljebb, ahelyett, hogy örülne annak, hogy az orvosa körültekintő, és nem javasol egy agyonreklámozott borzadványt.


Nehéz ügy ez.


Az elszomorító az, hogy vannak olyan gyógyszerkutatási protokollok, hogy ha felfedeznek egy működő vegyületet, akkor olyan alapba kell beletenniük, és olyan egyéb összetevőkkel, hogy tutira legyen mellékhatása, amire még a forgalomba hozatal előtt le kell gyártani az újabb gyógyszert, újabb mellékhatásokkal - és így tovább...

Ezt hívják hatékony árukapcsolásnak - fogyasztói társadalomban élünk.


A természet mellékhatások nélkül alkotott meg mindent.

A mellékhatásokat az ember találta fel!

Miért kell nekünk elfogadni a mellékhatásokat?

Miért törődünk bele?

És miért nem vesszük már végre komolyan azt a betegtájékoztatót!!!"
Forrás: antalvali.com


Amennyiben mellékhatásmentesen kívánod megadni szervezeted számára a létfontosságú szerves ásványi anyagokat valamint kezelni és /vagy megelőzni a csontritkulást és a savasodást:

Okinawai Korall Kalcium megrendelése



Ügyfélszolgálat: 06-70/428-4803
E-mail: info@korallkalcium.hu
Web:
korallkalcium.hu
Korall Kalcium megrendelése: http://korallkalcium.hu/megrendeles/


Természetes megoldás savasodásra, csontritkulásra: Okinawai Korall Kalcium

De csak akkor, ha használjuk...


ui.: amennyiben mellékhatásmentesen kívánod megadni szervezeted számára a létfontosságú szerves ásványi anyagokat valamint kezelni és /vagy megelőzni a csontritkulást és a savasodást:

http://korallkalcium.hu/megrendeles/
 
 
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://korallkalcium.blog.hu/api/trackback/id/tr237613870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása