HTML

Korall Kalcium

Korunk néma járványa a csontritkulás és hazánkba minimum egy millióra teszik a betegek számát. Felveszed a harcot a csontritkulás ellen? http://www.korallkalcium.hu

Friss topikok

Linkblog

Kalcium és magnézium szénanáthára

2014.08.29. 10:16 Soltész Gábor

 
 
 
 
 
Nyaralás ide, nyaralás oda, nem szabad megfeledkeznünk egy olyan betegségről, amely évről évre rengeteg embert gyötör.

 
A parlagfűszezon sokak életét keseríti meg a nyári időszakban. Manapság már egyre több természetes módszer áll rendelkezésre, hogy enyhítsük, vagy akár teljesen megszüntessük az allergiás tüneteket.


Az egyik legjobb ezek közül a kalcium és a magnézium fogyasztása.

A kalcium enyhítheti az allergia tüneteit, a szervezet indokolatlan, túlreagált védekezését.


Az allergiás reakció során, illetve annak elkerülése érdekében bevitt kalcium segítségével a már meglévő allergiás tünetek enyhülnek.

Emiatt javasolt, hogy aki pollenallergia miatt szenved, megelőzésként vagy akár tüneti kezelésként alkalmazzon veszélytelen kalciumot a különféle gyógyszerkészítmények helyett.
 
 
A kezeletlen szénanátha pedig nem kellemes. Ég az ember szeme, alig tud napra menni, folyik az orra úgy, hogy néha észre sem veszi.
 
Akik szenvednek ettől a kellemetlen betegségtől, azok tudják, hogy nagyon nehéz átvészelni ezt a néhány hetes, néha hónapos időszakot. Bizonyára szinte mindenki próbálkozott már különféle gyógyszerek szedésével a javulás érdekében.

De gondoltál-e már valaha arra, hogy létezik ennél egyszerűbb és természetes megoldás is erre a problémára?
 
Valószínűleg sokan nem is gondolnák, hiszen olyan logikusnak és egyszerűnek tűnik azonnal a gyógyszerhez nyúlni, ha gond van.
 
De szerencsére manapság egyre növekszik a szénanátha ellen küzdők között a természetes gyógymódok iránt érdeklődők száma.

A pollenszezonban az allergiások a legtöbbet akkor teszik egészségükért, ha immunrendszerüket kellőképpen megerősítik,

hogy a szervezet könnyebben felvegye a harcot az allergénekkel szemben.

Ezt a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitellel érhetik el.



Tüsszögés és vörös szemek helyett


Már hazánkban is elfogadott és alkalmazott módszer a szénanátha kezelésére a kalcium és a C-vitamin fokozott fogyasztása

A természetes eredetű kalcium tartalmú készítmények (mint például az Okinawai Korall Kalcium - szerk.) szervezetben való felszívódása és hasznosulása ugyanis igen kedvező hatású.

A C-vitamin köztudottan az egyik legjobb immunerősítő vitamin, ezért lényeges a rendszeres pótlása. Emellett kiváló antioxidáns, gyulladásgátló és antihisztamin hatással is bír.



Miért jobbak a természetes tápanyagok, mint a gyógyszerek, az allergia kezelésére?
 

Amíg a gyógyszerek 1-2 hatóanyagból állnak, addig a vitaminok, gyógynövények sokkal többet nyújtanak. Ezeket az alkotóelemeket a természet válogatta össze, és így a részek egymás hatását erősítik. A vitaminok és gyógynövények a szervezet egészére hatnak és ezen belül mindegyiknek megvan a fő hatása.



Pár tipp a szénanátha természetes kezeléséhez


A megfelelő étrend-kiegészítés mellett nagyon fontos, hogy az allergiás ember igyon naponta minél több tiszta vizet. A legtöbb allergiás megfigyelte magán, hogy napi 3-4 liter víz elfogyasztása esetén egyáltalán nem jelentkezett a szénanáthájuk.
 
Támogasd az immunrendszered azzal, hogy kerüld a műkajákat és a cukorral telített ételeket. Egyél minél egyszerűbb ételeket. Például egy alma igen egyszerű étel. Egy alma egy marék dióval vagy egy tál borsóval szintén nem komplikált étel.

Étrended tartalmazzon sok magnéziumot, b-vitaminokat, a-vitamint és c-vitamint.

Ezeket csak étrendkiegészítőből tudod elegendő mennyiségben bevinni.
Szedj naponta egy nagy hatóanyag tartalmú multivitamint.
 
Javítsd az emésztésed. A legjobb, ha lassan eszel és mindent jól megrágsz. Ne kövesd a ma divatos "futtában bekapok valamit" életstílust.

Biztosíts magadnak nyugodt környezetet az evéshez és rágj meg minden falatot alaposan.
 
A pollenallergia majdnem minden esetben társul egyes ételekre való allergiával, amik egymást erősíthetik. Legalább az allergiás szezonban kerüld azokat a dolgokat, amik keresztallergiát okozhatnak.

Kezdd el a fenti módszereket alkalmazni még ma, és meglátod, az eredmény nem marad el.
Forrás: vitaking


Az eredeti OKINAWAI KORALL KALCIUM 76 féle ásványi anyagot tartalmaz, ezek közül legnagyobb mennyiségben a KALCIUMOT, második legnagyobb mennyiségben pedig a MAGNÉZIUMOT TARTALMAZZA.

Okinawai Korall Kalcium



Ügyfélszolgálat: 06-70/428-4803
E-mail: info@korallkalcium.hu
Web:
korallkalcium.hu
Korall Kalcium megrendelése: http://korallkalcium.hu/korall-kalcium-megrendeles/




Természetes megoldás savasodásra, csontritkulásra: Okinawai Korall Kalcium

De csak akkor, ha használjuk...

Okinawai Korall Kalcium megrendelése




 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://korallkalcium.blog.hu/api/trackback/id/tr956647433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása