HTML

Korall Kalcium

Korunk néma járványa a csontritkulás és hazánkba minimum egy millióra teszik a betegek számát. Felveszed a harcot a csontritkulás ellen? http://www.korallkalcium.hu

Friss topikok

Linkblog

A csontritkulás jelei az arcon

2015.02.19. 22:56 Soltész Gábor

 
 
 
 
 

Magyarországon is rendkívül gyakori, csaknem egymillió embert érint a csontritkulás. Az arcdiagnosztika már korán jelezheti a bajt.

 
Csontjaink sűrűsége harmincéves korunk körül tetőzik, ezután megállíthatatlanul csökkenni kezd.

Az életkor növekedésével egyre nagyobb eséllyel kerülünk a csontritkulásos betegek táborába, főleg nőként.

A nők a menopauza miatt kitettebbek a betegségnek, mivel ebben az időszakban szervezetükből jelentős mértékben fogy a kalcium, amely csontszöveteink fontos építőeleme.

Így az
ötvenes nőknek mintegy 40 százaléka számolhat azzal, hogy csontritkulásból adódó csonttörést szenved, miközben a férfiaknál ez a szám 10 százalék.


A legnagyobb problémát az jelenti, hogy a csontritkulásnak alig észrevehető tünetei vannak, legtöbbször valamilyen csonttöréssel ad hírt magáról, amely a betegség késői stádiumában jellemző. A betegek többsége a törés után tudja meg orvosától, hogy bizony csontritkulástól, azaz oszteoporózistól szenved.

Ezért nagyon fontos, hogy korán észrevegyük, és tegyünk a csontritkulás súlyosbodása ellen.



A korai diagnózis lehetőségei


A genetikai meghatározottság mellett a táplálkozás és az aktív életvitel számít kulcskérdésnek a csontritkulás megelőzésében.

Minden szakember fontosnak tartja a megfelelő ásványisó-bevitelt (például Okinawai Korall Kalciummal - szerk.), a nők esetében a szülés és a menopauza időszakában különösen.

Bár a csontritkulást néma kórnak is hívják, egyes jelekből következtethetünk rá, hogy szenvedünk-e a betegség akár korai stádiumában, ilyenkor főként érdemes ügyelni az ásványi sók pótlására.

Az arcdiagnosztika segítségével már akkor felfedezhetjük a csontritkulás fenyegető jeleit, amikor a betegség voltaképpen még ki sem alakult, csupán a kalciumháztartásunk szenved zavart – ez vezet ugyanis a csontsűrűség megváltozásához.

Az arc korai öregedése, a szem körüli szarkalábak feltűnése, továbbá a belső szemzugban egymást keresztező ráncocskák megjelenése a kalcium hiányára utal.

Ugyancsak hiánytünetet észlelhetünk a fogainkon. Az áttetsző fogvégek, a hirtelen, gyorsan romló fogak jelzik még a kalciumhiányt. A viaszos arcbőr és a körmön látható fehér foltok a kalcium hiányáról árulkodnak. 
Forrás: otvenentul.hu.


Amennyiben minimum már felismerhetőek a csontritkulás külső jelei és szeretnéd megelőzni a csonttöréseket:

http://korallkalcium.hu/korall-kalcium-megrendeles/



Ügyfélszolgálat: 06-70/428-4803
E-mail: info@korallkalcium.hu
Web:
korallkalcium.hu
Korall Kalcium megrendelése: http://korallkalcium.hu/korall-kalcium-megrendeles/




Természetes megoldás savasodásra, csontritkulásra: Okinawai Korall Kalcium

De csak akkor, ha használjuk...


ui.: amennyiben minimum már felismerhetőek a csontritkulás külső jelei és szeretnéd megelőzni a csonttöréseket:

Okinawai Korall Kalcium megrendelése
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://korallkalcium.blog.hu/api/trackback/id/tr237190565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása